PANIC ON THE DANCEFLOOR?

Mhm, har liiiite panik just nu! Även fast jag vet att allt kommer ordna sig så överanalyserar jag allt. Why, oh why? Tack för jag har dig Helga. Du vet hur du ska lugna mig och hjälper mig att komma på lösningar. Min fina syster, stor puss!


SO FRIKKKIN TIRED!

Hey you over there,

nu har vi precis kommit hem och smällt i oss två korvar, haha! Vi var över hos Rupert och Isaak i Torshov. Riktigt trevlig kväll med ett par glas vin och riktigt härligt sällskap. Nu ska vi strax sova, för vi är riktigt trötta nu! Kanske kommer en och annan bild imorgon, ni får hålla utkik. Godnatt, sov gott!

Julie&Karolina


GREAT COVER


ROSA MOLN I MINA ÖRON


KVÄLLENS PARTYLÅT, HERE YOU GO


COVER - CARELESS WHISPER




IF I CUT MY HAIR!

Jag som Transa!
Den enda bilden som blev ngt normal.
'
Afrolisious!
Liknar snarare en fågelskrämma än en påfågel men här har ni några exempel, på hur jag kunde ha sett ut, tycker inte någon frisyr gör mig speciellt vacker, snart får ni även se Karolina i en annan form.

SKÖN OLDIE


MYSKVÄLL MED FILM & CHOKLAD..

Nu har vi tränat och käkat. Därför är det nu dags för lite filmkväll innan vi har dejt med kudden. Hoppas ni får/haft en fin kväll bloggläsare. Kram på er!


PLEASE, DO NOT EAT ME


Skadeglädje, den enda sanna glädjen?


Elaka skapelser finns överallt


Your turn next?


A child is born, a white child.


Here he is.


Hämnden är ljuv.


VACKRA BIBLIOTEK, SOM FINNS VÄRLDEN ÖVER.











JASON MOMOA, ELLER MUMMS!


CELEBRITYDOLLS


FUUUUUUUU....


IT'S PEANUT BUTTER JELLY TIME


TWO IN ONE

Vad blir det om man mixad oss två tillsammans?



Jo, det blir en Juka. haha!

Mixa dina egna bilder på morphthing.com.


'CAUSE WHEN I LEAVE, I AINT COMING BACK

Veckan har annars bestått av lite jobbärenden,  träffat Robban, varit på Ikea och tränat. Ikväll blir det movietime. Bara slappna av och ta det lugnt, en rätt slapp lördagskväll med andra ord.


ANIMAL VS HUMAN


LOVE IT, OR HATE IT

Här är låten i bra kvalite http://www.youtube.com/watch?v=m9E1MWMFym8

DONT BE SHY, TURN UP THE VOLUME!




CAN YOU GIVE ME A LITTLE BIT OF YOUR HEART?


GIVE ME ENDLESS SUMMER, LORD I FEAR THE COLD


IM IN LOVE


CONGRATZ HOT STUFF

Imorse tänkte jag (Karolina) vara gullig och göra en fin födelsedagsfrukost innan Julie hann gå upp. När jag står i köket och lagar mat kommer Julie "går det bra eller?" haha! Men men, mysigt blev det i varje fall och idag fyller denna snygging år!



Nu ska vi strax bege oss ner på gatan till en riktig schyst second hand affär som ska ligga där. Ska bli roligt att se vad de har för något. Senare ikväll blir det att träna. Ha en fin dag!


DOLT BUDSKAP


ILLUSION


THE STORY NEVER ENDS





Dåren drömmer om pengar, den rike om lycka.



IT STARTING TO MAKE SENSE TO ME



Här får ni en go låt! De flesta har förmodligen hört den redan, but here you go.
Nu ska vi strax iväg och träna, måste bara smälta maten lite.. ska bli rätt skönt.


SEE YOU LATER, ALLIGATOR

Idag innan vi skulle in, såg vi en äldre man som halkade i snön och föll ner på marken! Kanske var 65-70 år. Givetvis hjälpte vi honom snabbt upp, men det var tugnt och vi var inte tillräckligt starka för att bära upp honom, så vi fick hjälp av en annan kvinna som var i farten.

Men en sak jag undrar är hur man kan gå förbi en sådan stackars hjälplös man, utan att hjälpa honom? Det var en kille som bara tittade och sen gick förbi bara! Men i varje fall, hjälpte vi honom till hans port och in i huset innan vi sa hejdå, tacksam vart stackaren i varje fall.

Nu ska vi ta elvan och åka till Rob & co och bara umgås. Det ska bli roligt!

/J&K


FACEBOOK FO REAL!


NATASHA POLY IS SO GORGEOUS


















hej inspiration


HOT.STUFF



DIFFERENT HOT STYLES



Jacket from Kappahl



Boots




Micky Mouse Big T-shirt Cut. from Camden Second Hand Shop, Cut Massive Jeans. from East End Thrift Store, Bowling Shoes from Bowling Alley.., Red Stripey Belt from East End Thrift Store

Ray - Ban Wayfare, Acne Pop Classic, Vailent Jacket, Whyszeck Denim Shorts

Foton: Lookbook



GULT STORT HÅL...


MYSIGT

En kroppsstrumpa riktigt skönt! Hahaha...

WE ARE THE PEOPLE WHO RULE THE WORLD

Hey there,

det blev en rätt lugn fredagskväll. Robban, Elias och Isaak var över hos oss och vi hade en trevlig kväll med massa prat. Väldigt mysigt och trevligt! Nu ligger vi mest bara och tar det lugnt, lyssnar på musik och äter choklad. Imorgon bär det av till gymmet och då ska det pumpas, vi ska bli nya Arnold Schwarzeneger. Så fint med så fina muskler på tjejer tycker vi.. eller inte, haha! Man ser ut som en anabola-pumpad man bara. Äckligt fult!

Hann även med att storstäda idag också, lite snabbt innan vi fick besök. Damsuga, svabba, diska/ställa in det i diskmaskinen, duscha och torka damm. Tände lite ljus så det blev rätt mysigt..

So long.


EMPIRE OF THE SUN - WALKING ON A DREAM

Var tvungen bara för att vi har lagt upp alla deras andra låtar, så måste jag självklart lägga upp den bästa!

I CANT REALLY MAKE YOU LOVE ME

Kom nyss hem från gymmet, blev ett rätt sent pass för oss båda. Fyfan vilket pass! Världens PUMP, för oss båda också. That's what im talkin' about. Det var två till som tränade bara, så hela gymmet för oss själva i princip, me like, me like! Motivationen går upp och ner, men nu är den på topp.



Hej sommar 2010.


GAMLA GOA NRKP


TOTALLY FEEL YOU


LIVET ÄR EN KÄRLEK

Saknar att hålla om min käraste, önskar att du låg här bredvid!

MEMORIES WILL KEEP US YOUNG


Farfar satt ofta där och bara blickade ut mot havet och lyssnade på vågorna. Det kallar jag ro.

Även fast jag inte ser dig, vet jag att du ser mig. Du är som vinden, jag vet att du finns där och är vid mig, men jag ser inte dig. Världens bästa farfar! Så äkta, så kärleksfull och framför allt så älskvärd! Jag vänder mig till dig, när motivationen inte är på topp och det räcker bara med att titta på bilder, så blir jag full med energi och allt känns så möjligt.


Kroatien 2008.

Ibland undrar jag om du är stolt över mig och undrar varför jag gör vissa saker, som inte är bra för mig? Jag är inte liten längre, jag är fortfarande jag, men i en mer mogen och mer vuxen version. Jag undrar vad du tycker om personen jag har blivit. Alla säger att vi är så lika och jag kan inte göra annat än att vara stolt. Jag hoppas verkligen karma finns, så du har kommit till världens bästa ställe nu!


Väldigt gammalt brev, det ser man nog på "Rect in Peace".


Jag tror alla har en skyddsängel, som alltid vakar över en. Jag vet att min farfar är min skyddsängel, jag bara känner det på mig. Han vakar alltid över mig och ser allt dumt jag gör, alla smarta och bra val jag tar och allt knäppt jag gör. Men ändå tror jag att han ler och alltid finns där, även fast jag inte ser honom. Kunde inte önska mig en bättre farfar. Det är dock inte ofta man minns alla minnen, efter att någon har gått bort för så pass länge sedan, men jag minns och kommer alltid minnas trots jag har världens sämsta minne egentligen.


Farmor och farfar, för ett bra tag sedan.


Det är verkligen sorligt hur snabbt någons liv kan ta slut. Det kan ske på bara en sekund. Livet är orättvist och döden ler åt oss. Det enda vi kan göra är att le tillbaka, för vi har inget val, vi är maktlösa när det kommer till döden. Minnen är det bästa man kan bära med sig. För de kommer alltid finnas kvar i hjärtat, oavsett vad.


TURN THE LIGHTS OUT



Bjuder på bilden från ikväll, påväg hem från stan. Wihuuuuuuuu! Klaga inte på bildkvalitén, var glada att vi la in en bild istället, puss

CAN ONLY SENSE HAPPINESS


Sophie Zelmani - Going Home



Empire of the sun - We are the people

Här får ni två riktigt bra låtar, den andra är lite seg i början, men riktigt bra sen. I hope you'll enjoy it! :)

LIP PUMPER!

INNAN
EFTER
Idag testade vi det nya Lip Pumper vilket fungerade helt utmärkt!

SO I WANNA SAY THANK YOU, CAUSE IT..


You'd think I'd despise you
But in the end I wanna thank you
'Cause you made me that much stronger

Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter


HEY, HAVE YOU SEEN PARANORMAL ACTIVITY

Hey guys.

Igår skulle vi ta en snabb promenad till 7Eleven, så hör vi världens Baam baaaaaam, så vänder vi oss om, tittar upp i himlen och ser stora, vackra fyrverkerier i alla möjliga färger, klockan 11 på kvällen. Rätt mysigt!

Dags att ge Paranormal Activity en chans, efter att man har hört gott om den. Får helt enkelt själv avgöra om det blir en hiss eller diss. Får se om man kan somna gott inatt då :)

So long.


Justin Bobby





justin bobby is looking goooood!


ROAD TO HELL



Alla har vi haft en flört någon gång. För min del påminner den här låten om en sommarflört! Han var snygg, hade vältränad kropp (han är boxare) och allmänt charmig. Ett litet snyggt charmtroll helt enkelt som bjöd på sig själv. Bara för att han tycker om den här låten så tänker jag på honom när jag hör den och alla sjuka minnen med båten, baren och havet med mina vänner och med honom under sommaren. Så här har ni den mina vänner och läsare. "Road to hell".

/Karro

I'M SURE THAT I CAN PLEASE YA, BUT FIRST I GOTTA READ YOU.

Chinese artist Li Weis Optical Illusions


sjung om studentens..



Släpper en bild på bloggarna!


the weather outside..



Såhär ser det ut hos oss nu.



Någonting känns en aning plastigt & förstorat..?


RSS 2.0